Türkiyənin Adana şəhərində temperatur 50 dərəcəni keçib.
![]( https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/iPMoxFeBVEWHLT28beHkGw.jpg?width=1000&mode=both&scale=both&v=1692089846982)
Sherg.az türk mediasına istinadən xəbər verir ki, şəhərdə iki vətəndaş - Mehmet Karaca və Mahmut Kurt günəşdə qızdırılan bir sacda kolbasa və yumurta bişirərək Adana Tostu hazırlayıb.
Karaca və Kurt 2 saat günəş altında bişirdikləri qidanı tərifləyiblər.
![](https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/Lc4iAJGgTEyXARcnvY8mPQ.jpg?width=1000&mode=both&scale=both&v=1692089846982)
Bu isti havada ilk dəfə Adana Tostunu hazırladığını ifadə edən Mahmut Kurt, “Çox qürur duyuram, tost da çox dadlı oldu. Hamı bu ölkənin istisini görsün, yandıq” deyə bildirib.